Zomer openingstijden - Lees meer

Onze andere websites: Watermansport.nlSkipoint.nl

Skibox huren

Skibox huren van Thule

Een skibox huren van 123Dakkoffer is ideaal voor uw skivakantie. Berg uw ski’s en uitrusting veilig op in uw Thule skibox, want hoe groot je auto ook is, of het nu een stationwagon, SUV of sedan is - op een gegeven moment bereiken alle auto's de grenzen van de mogelijke opbergruimte. Vooral als je als gezin met één, twee of meer kinderen op wintersportvakantie gaat.

Daarom bieden we u de mogelijkheid om op veilig te spelen en een Thule skibox in combinatie met een dakdrager te huren voor een veilige rit naar uw vakantiebestemming. Onze prijzen gelden uiteraard inclusief montage!

Benieuwd? Bekijk ons assortiment op deze pagina en huur vandaag nog uw Thule skibox.

Skibox Type Sport
Vanaf

€ 6,00

Per dag
Meer info
Skibox Type L Alpine
Vanaf

€ 7,95

Per dag
Meer info
Skibox Type XXL
Vanaf

€ 9,95

Per dag
Meer info

Skiboxen huren - De kenmerken van uw Thule skibox

Thule skiboxen zijn geschikt voor ieder type auto en staan bekend om een perfecte pasvorm, zodat ze perfect op uw autodak passen. Ook aan het milieu en brandstofgebruik is gedacht. Het design is zowel sportief als aerodynamisch. De Thule skiboxen bevatten een luchtspreidingstechnologie, zodat de luchtstroom rond de skibox wordt geoptimaliseerd.

De skibox wordt door ons op uw auto gemonteerd en is voorzien van een veiligheidsslot, zodat u veilig aan uw reis kunt beginnen. Een antislipoppervlak aan de binnenzijde zorgt ervoor dat uw spullen goed blijven liggen. Bekijk ook ons huuraanbod dakdragers, voor het bevestigen van uw skibox, of reserveer direct online via het onderstaande formulier.

Skibox huren Thule

Wilt u meer over onze producten weten?

Neem contact op