Zomer openingstijden - Lees meer

Onze andere websites: Watermansport.nlSkipoint.nl

Dakdragers huren

Dakdragers huren – Wat is een dakdrager?

Wilt u dakdragers huren? Dakdragers zijn de basisdragers voor het autodak waarop vervolgens dakkoffers, fietsdragers, skidragers etc. kunnen worden gemonteerd. Er wordt onderscheid gemaakt tussen universele dakdragers en voertuigspecifieke dakdragers. Universele dakdragers passen op verschillende voertuigen, terwijl voertuigspecifieke dakdragers op het desbetreffende automodel passen.

Uw dakdragers huren - Ons aanbod

Dakdragers huren? Bij 123dakkoffer bent u aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment voor bijna ieder type auto.

Prijzen
1 - 5 dagen €35 
6 - 11 dagen €50
12 - 21 dagen €2,50 per dag extra
22 - 40 dagen €1,25 per dag extra

We hebben verschillende typen dakdragers met verschillende bevestigingsmethoden, zodat we bijna altijd een dakdrager hebben die op uw auto past. Wilt u hulp bij het selecteren van de juiste dakdragers? Neem dan gerust contact met ons op, of bekijk hieronder ons huuraanbod dakdragers. 

Dakdragers-huren-123dakkoffer

Welke dakdrager past op mijn auto?

Als u dakdragers wilt huren, moet u eerst het dak van uw auto inspecteren. Afhankelijk van het automodel dat u bezit, is de keuze aan geschikte basisdragers beperkt. Hier geldt: niet elke dakdrager past op elke auto. De keuze van de juiste drager wordt bepaald door het type voertuigdak.

Om uw dakkoffer, skibox of bagagekoffer op uw dak te kunnen monteren, heeft u de juiste dakdragers nodig. Ons huuraanbod dakdragers biedt modellen die geschikt zijn voor ieder type auto en ieder type dak. Bij ieder dakdrager systeem wordt vermeld bij welk dak deze past. Zo zijn er dakdragers voor een dak met vaste bevestigingspunten of juist voor een normaal dak.

We raden u aan de volgende punten te checken voordat u een dakdrager huurt:

  • Heeft u open, gesloten of geen dakrails?
  • Hoe zien de bevestigingspunten op het autodak eruit als er geen dakrails zijn?


Bij het huren van dakdragers zorgen wij altijd voor een kosteloze montage, zodat u snel en zorgeloos op reis kunt.

Komt u er toch niet uit? Neem gerust contact met ons op!

Of reserveer direct online.

Wilt u meer over onze producten weten?

Neem contact op