Zomer openingstijden - Lees meer

Onze andere websites: Watermansport.nlSkipoint.nl

Dakkoffers huren bij 123Dakkoffer: Het grootste aanbod op voorraad

Al vele jaren is 123Dakkoffer het vertrouwde adres voor de verhuur en verkoop van dakkoffers, dakdragers, sneeuwkettingen, fietsdragers en andere accessoires.

We hebben een groot assortiment aan dakkoffers en andere kwaliteitsproducten van het merk Thule.
Hierdoor kunnen wij snel op de vraag van onze klant anticiperen. 

Dakkoffer huren bij 123dakkoffer
Fietsendrager huren bij 123dakkoffer

Fietsendragers en dakkoffers huren tegen de scherpste prijzen

Wij verhuren de hoogste kwaliteit producten - zoals dakkoffers, fietsendragers of dakdragers - tegen de scherpste prijzen. U kunt bij ons al Thule producten huren vanaf € 2,50 per dag! Daarnaast profiteert u van flinke kortingen bij huurperiodes vanaf 10 dagen. Bekijk onze service en garantievoorwaarden voor meer informatie het huren van uw dakkoffer, fietsendrager of dakdrager. 

Uw dakkoffer huren voor iedere gewenste verhuurperiode

Wilt u een fietesendrager of dakkoffer huren voor een week? Of langer? Bij ons kunt u hoge kwaliteit Thule dakkoffers en dakdragers huren zolang u wilt. De huurtermijn wordt berekend in dagen. Bij de optelling van het aantal dagen wordt de dag van ophalen, samen met de dag van terugbezorgen slechts als 1 dag gerekend, u betaalt dus nooit te veel! 

Dakkoffers huren in iedere periode
dakkoffer en dakdrager voor op de auto

Dakdragers en dakkoffers huren inclusief montage en garantie

Door onze jarenlange ervaring en vakbekwaam personeel, worden de dragers en/of boxen bij ons gratis en professioneel gemonteerd, ook rekenen wij geen schoonmaak kosten voor de gehuurde producten.

Sinds 1997 de grootste in Amsterdam

Al sinds 1997 is 123Dakkoffer uw vertrouwde adres voor de verhuur en verkoop van dakkoffers, dakdragers, sneeuwkettingen, fietsdragers, enz.

Ons team bestaat uit vier vaste medewerkers en diverse parttimers. Samen hebben we één missie en die missie is om altijd iedereen klantvriendelijk en servicegericht de beste materialen aan te bieden, voor een scherpe prijs. 
Of u nu dakdragers of een skibox voor de winter en een fietsendrager of bagagebox in de zomer nodig heeft, u kunt bij ons het hele jaar terecht.

dakkoffers huren voor avontuurlijke reis

Direct dakkoffers huren of heeft u een vraag?

Maak direct een reservering of neem contact met ons op via 020 690 1044. Onze experts staan voor u klaar!