Zomer openingstijden - Lees meer

Onze andere websites: Watermansport.nlSkipoint.nl

Service

123Dakkoffer is de naam en service waar wij voor staan! Alle bij ons gehuurde producten worden GRATIS vakkundig gemonteerd en gedemonteerd. Wij verhuren en monteren sinds 1997 en hebben ruime ervaring met zeer uiteenlopende modellen en merken. 

dakkoffer voor op vakantie

Reserveren en annuleren

Reserveer tijdig! Zeker in drukke vakantieperiodes. Een minimale termijn om te reserveren hebben wij niet, maar het is verstandig om dit voor de kerst-, voorjaars- en zomervakantie minimaal zes weken voor aanvang van huur te doen. U krijgt een bevestiging van uw reservering per e-mail. Indien wij u onverhoopt niet kunnen helpen, dan hoort u dat nog dezelfde (werk)dag.

Annuleringen
Een reservering kunt u kosteloos annuleren tot maximaal 10 dagen voor aanvang van huur. Hierna worden kosten, ter hoogte van 25% van de gereserveerde huursom, met een minimum van €10,- in rekening gebracht.

Betaling en Borg

U dient de huur en borgsom beide vooruit te voldoen. Voor het voldoen van de borgsom krijgt u bij uw reservering een betaallink. Als deze voldaan is dan is de reservering definitief. Het huurbedrag betaalt u bij het ophalen. U kunt bij ons pinnen of contant betalen.

Borgsom
De totale borgsom bedraagt nooit meer dan € 100,-. 

Skibox huren in Amsterdam

Huurtermijn

De huurtermijn wordt berekend in dagen. Bij de optelling van het aantal dagen wordt de dag van ophalen, samen met de dag van terugbezorgen als 1 dag gerekend. Na 10 huurdagen krijgt u 50% korting. Na 20 dagen 75%. De minimale huurtermijn is 7 dagen.

Verzekering

Het is niet mogelijk de huurproducten te verzekeren via 123dakkoffer. Afhankelijk van de situatie vallen autoaccessoires onder de dekking van uw autoverzekering of onder die van uw reisverzekering. Controleer dit bij uw verzekeraar.

Dakkoffers huren in iedere periode

Koop na huur

Wanneer u een (nieuw) product koopt binnen twee weken na afloop van huur, wordt 25% van de huur voor het betreffende product in mindering gebracht op de koopprijs.