Zomer openingstijden - Lees meer

Onze andere websites: Watermansport.nlSkipoint.nl

Service

Alle bij ons gehuurde producten worden GRATIS vakkundig gemonteerd en gedemonteerd. We werken alleen met Thule en bij ons vind je geen reclarme of nummers op de boxen. Wij verhuren en monteren sinds 1997 en hebben ruime ervaring met alle modellen dragers en boxen. Heb je een eigen drager of box en werkt iets niet naar behoren of ben je de sleutels kwijt? In veel gevallen kunnen wij je helpen.  

dakkoffer voor op vakantie

Reserveren en annuleren

Reserveer tijdig! Zeker in drukke vakantieperiodes. Een minimale termijn om te reserveren hebben wij niet, maar het is verstandig om dit voor de kerst-, voorjaars- en zomervakantie minimaal zes weken voor aanvang van huur te doen. Je krijgt een bevestiging van je reservering per e-mail. Indien wij je onverhoopt niet kunnen helpen, dan hoor je dat nog dezelfde (werk)dag.

Annuleringen
Een reservering kunt u kosteloos annuleren tot maximaal 10 dagen voor aanvang van huur. Hierna wordt € 25,- kosten in rekening gebracht. Wanneer je binnen 48 uur voor de ophaaldag annuleert dan ben je de borgsom kwijt. 

Betaling en Borg

We vragen een borg bedrag, deze dien je vooruit te betalen. Bij de bevestiging krijg je hiervoor een link gemaild.  Als deze voldaan is dan is de reservering definitief. Het huurbedrag betaal je bij het ophalen. Je kunt bij ons pinnen of contant betalen.

Borgsom
De totale borgsom bij het huren van dragers en een box bedraagt nooit meer dan € 100,-. 

Skibox huren in Amsterdam

Huurtermijn

De huurtermijn wordt berekend in dagen. Bij de optelling van het aantal dagen wordt de dag van ophalen, samen met de dag van terugbrengen als 1 dag gerekend. Na 10 huurdagen krijg je 50% korting op de dagprijs. Na 20 dagen 75%. 

Verzekering

Het is niet mogelijk de huurproducten te verzekeren via 123dakkoffer. Afhankelijk van de situatie vallen autoaccessoires onder de dekking van je autoverzekering of onder die van je reisverzekering. Controleer dit bij je verzekeraar.

Dakkoffers huren in iedere periode

Koop na huur

Wanneer je een (nieuw) product koopt binnen twee weken na afloop van huur, wordt 25% van de huur voor het betreffende product in mindering gebracht op de koopprijs.