Zomer openingstijden - Lees meer

Onze andere websites: Watermansport.nlSkipoint.nl

Fietsdragers huren

Verhuur fietsendragers – Hoe werkt het?

Een fietsendrager van het merk Thule is de snelste en handigste manier om uw fietsen op te laden. Dankzij de uniek ontworpen framehouder en aluminium rail kunnen fietsen snel en gemakkelijk worden geladen. De koppelbegrenzer geeft een duidelijk signaal wanneer de fiets goed vastzit. De slim ontworpen wielhouders zetten de wielen vast met diagonale velgbevestigingsriemen en voorkomen zo dat de fietsen gaan wankelen bij het transport. Voor vragen over de verhuur van fietsdragers kunt u altijd contact opnemen met een van onze specialisten. 

Verhuur fietsendragers - De beste prijs vind u bij 123dakkoffer

Fietsendrager huren? Wij hebben fietsendragers voor elk type auto al vanaf €3,50 per dag!

Met onze fietsendragers reizen uw fietsen moeiteloos met u mee. Wij hebben fietsendragers voor op uw dak en fietsendragers voor op de trekhaak. Bekijk hier ons assortiment. Twijfelt u over het meest geschikte type fietsendrager voor uw auto? Neem dan gerust contact met ons op!

Fietsendrager huren of kopen?

Er is een groot aanbod voor de verhuur van fietsendragers. De verschillen zitten hem echter niet alleen in de varianten. Er zijn ook aanzienlijke verschillen in prijs. Het is dus begrijpelijk dat u zich afvraagt of het wel de moeite waard is om een dure fietsendrager te kopen. Of is het misschien verstandiger om een fietsendrager te huren?

Deze beslissing hangt grotendeels af van uw persoonlijke behoeften. Bent u van plan om regelmatig met uw fiets te reizen? Dan is een fietsendrager kopen het overwegen waard. Op die manier bent u volledig onafhankelijk en kunt u uw fiets vervoeren wanneer u maar wilt.

Wilt u maar af en toe met de fiets reizen? Dan is het zeker aan te raden om een fietsendrager te huren. Of wilt u eerst testen of deze manier van fietsen vervoeren überhaupt bij u past? In dat geval is het huren van een fietsendrager zeker de juiste keuze.

Weet u nog niet zeker of u een fietsendrager wilt huren of kopen? Bij 123dakkoffer kan het allemaal. Neem contact op met een van onze specialisten voor vrijblijvend advies.

Wilt u meer over onze producten weten?

Neem contact op