Zomer openingstijden - Lees meer

Onze andere websites: Watermansport.nlSkipoint.nl

Fietsdragers huren

Verhuur fietsendragers – Hoe werkt het?

Heb je maar af en toe een fietsendrager nodig? Dan is huren wellicht een oplossing voor je. Je hebt geen dure aanschaf kosten en je hoeft de drager niet zelf op te slaan. Wij verhuren fietsendragers voor op de trekhaak en, in combinatie met dakdragers, voor op het dak.
Thule fietsendragers zijn veilig en makkelijk in gebruik. Dankzij de uniek ontworpen framehouder en aluminium rail kunnen fietsen snel en gemakkelijk worden geladen. De koppelbegrenzer geeft een duidelijk signaal wanneer de fiets goed vastzit. De slim ontworpen wielhouders zetten de wielen vast met diagonale velgbevestigingsriemen en voorkomen zo dat de fietsen gaan wankelen bij het transport. Voor vragen over de verhuur van fietsdragers kunt je altijd contact opnemen met één van onze specialisten. Ook als je overweegt om een Thule fietsendrager te kopen kun je bij ons terecht.

Verhuur fietsendragers - De beste prijs vind je bij 123dakkoffer

Fietsendrager huren? Wij hebben fietsendragers voor elk type auto al vanaf €3,50 per dag!

Met onze fietsendragers reizen je fietsen moeiteloos met je mee. Wij hebben fietsendragers voor op het dak en fietsendragers voor op de trekhaak. Bekijk hier ons assortiment. Twijfel je over het meest geschikte type fietsendrager voor jouw auto? Neem dan gerust contact met ons op!

Fietsendrager huren of kopen?

Er bestaat een groot aanbod aan fietsendragers. De verschillen zitten hem echter niet alleen in de varianten. Er zijn ook aanzienlijke verschillen in prijs. Het is dus begrijpelijk dat je je afvraagt of het wel de moeite waard is om een dure fietsendrager te kopen. Of is het misschien verstandiger om een fietsendrager te huren?

Deze beslissing hangt grotendeels af van jouw persoonlijke behoeften. Ben je van plan om regelmatig met de fiets te reizen? Dan is een fietsendrager kopen het overwegen waard. Op die manier ben je volledig onafhankelijk en kun je je fiets vervoeren wanneer je maar wilt.

Wil je  maar af en toe met de fiets reizen? Dan is het zeker aan te raden om een fietsendrager te huren. Of wil je eerst testen of deze manier van fietsen vervoeren überhaupt bij je past? In dat geval is het huren van een fietsendrager zeker de juiste keuze.

Weet je nog niet zeker of je een fietsendrager wilt huren of kopen? Bij 123dakkoffer kan het allebei. Neem contact op met een van onze specialisten voor vrijblijvend advies.

Wil je meer over onze producten weten?

Neem contact op