Zomer openingstijden - Lees meer

Onze andere websites: Watermansport.nlSkipoint.nl

Bagagebox huren

Bagagebox huren in heel Nederland met 123dakkoffer

Met een assortiment aan bagageboxen van het merk Thule is 123dakkoffer een van de grootste online verhuurbedrijven voor bagageboxen. Op onze locatie in Amsterdam verwerken we dagelijks meerdere aanvragen voor de huur van bagageboxen voor de auto. Alle items worden na terugkomst professioneel gecontroleerd door onze technici en klaargemaakt voor de volgende verhuur. Honderden particuliere klanten, bedrijven, ondernemingen, overheidsinstellingen en verenigingen hebben al een bagagebox gehuurd van 123dakkoffer. Met onze specialisatie en ervaring op het gebied van bagageboxen huren en ons uitgebreide assortiment zijn wij de perfecte partner voor bijna alle verhuurbehoeften.

Bagagebox Type S
Vanaf

€ 6,00

Per dag
Meer info
Bagagebox Type M
Vanaf

€ 7,95

Per dag
Meer info
Bagagebox Type L
Vanaf

€ 7,95

Per dag
Meer info
Bagagebox Type XXL
Vanaf

€ 9,95

Per dag
Meer info

Prijzen bagagebox huren

De prijs voor het huren van een bagagebox hangt af van de huurperiode en het aantal items. Hoe langer u een bagagebox huurt, hoe goedkoper de huur per dag. Alle huurprijzen zijn inclusief montage. Bekijk onze service en garantievoorwaarden voor meer informatie over montage, betaling, borg, annulering en verzekering.

Bagageboxen huren beschermt het milieu

Door bagageboxen te huren in plaats van te kopen bespaart u grote hoeveelheden CO₂ en veel waardevolle grondstoffen. Dit draagt aanzienlijk bij aan de milieu- en klimaatbescherming, die steeds belangrijker wordt. We gebruiken voor onze verpakkingen alleen gerecycled materiaal dat meerdere keren hergebruikt kan worden. Bovendien wordt niet alleen het milieu, maar ook uw budget aanzienlijk ontzien, omdat u altijd flexibel en goedkoop de juiste bagagebox kunt huren op basis van uw behoeften, waardoor u ook ruimte bespaart. Daarom profiteert u als klant bij 123dakkoffer van gunstige huurprijzen, een uitgebreide selectie van bagageboxen van het merk Thule en de beste service.

Aanbod bagageboxen huren

Bagagebox huren? Wij hebben bagageboxen voor elk type auto al vanaf €6 per dag!

Met onze bagagebox heeft u voldoende ruimte om uw tassen en koffers zorgvuldig te vervoeren op weg naar uw vakantiebestemming. Weet u niet precies welk formaat u nodig heeft of wilt u meer informatie over onze bagageboxen? Neem dan vooral even contact met ons op.

Fietsendrager huren bij 123dakkoffer

Wilt u meer over onze producten weten?

Neem contact op