Zomer openingstijden - Lees meer

Onze andere websites: Watermansport.nlSkipoint.nl

FLIGHTCASE HUREN

Het grootste aanbod direct beschikbaar
Inclusief montage en garantie
De scherpste prijzen door grote volumes

PRODUCT GALERIJ

Direct reserveren

Flightcase huren?

Als u op wintersport gaat, wilt u uw materiaal natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Met onze flightcases is het geen enkel punt meer om uw dure skimateriaal in de handen van luchtvaartpersoneel te leggen. Deze koffers zijn zo stevig dat ze de inhoud zelfs tegen de meest ruwe behandeling kunnen beschermen. U huurt een flightcase gemakkelijk door online te reserveren.

Eigenschappen van de flightcase

Bij 123dakkoffer huurt u een flightcase al vanaf €6 euro per dag. De flightcase is geschikt om twee paar ski's of snowboards in op te bergen en is tegelijkertijd zo compact mogelijk, zodat deze weinig ruimte inneemt. Ook het opbergen van skistokken is geen probleem en uw spullen zijn altijd veilig opgeborgen dankzij een bijgeleverd slot. 

PRIJZEN

De prijzen zijn inclusief montage.

Online uw flightcase reserveren

Hieronder kunt u direct uw aanvraag plaatsen voor het huren van een flightcase. Eén van onze servicemedewerkers neemt binnen één werkdag contact met u op om uw wensen met u door te nemen en desgewenst een afspraak te plannen. Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen voor een snelle en correcte afhandeling.

Verhuur voorwaarden

Bekijk onze service en garantievoorwaarden voor meer informatie over montage, betaling, borg, annulering en verzekering bij het huren van een flightcase.

Let op: tussen 15 en 25 februari hebben wij geen boxen meer beschikbaar. Voor het huren van dragers hebben wij nog beperkte beschikbaarheid
Voor aanvragen buiten deze periode ontvangt u binnen 3 werkdagen een bevestiging van uw aanvraag.

Gegevens
Auto informatie
Product keuze
Aanvullende opmerkingen

CONTACT

Treubweg 15-17
1112 BA Diemen

Route bekijken

020 690 1044
info@123dakkoffer.nl

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr10.00 - 17.00
za - zonGesloten