Zomer openingstijden - Lees meer

Onze andere websites: Watermansport.nlSkipoint.nl

Dakkoffer kopen voor meer vakantiecomfort

“Ik ga op vakantie, en ik neem mee…”, vrijwel iedereen kent dit spel wel, waarna je na enige tijd toch erg veel moeite moet doen om alle items van je voorganger nog te onthouden. Maar heb je hierbij ooit het woord dakkoffer horen vallen? Wij vermoeden van niet. Een dakkoffer of skibox is het geheim van iedereen met een groot gezin of die veel spullen wil meenemen op vakantie. Heb je er ook genoeg van om jouw auto vol te laden, terwijl je kinderen op de achterbank klagen dat ze niet lekker zitten? Heb je geen zin meer om urenlang te passen en meten voordat je eindelijk weg kan? Overweeg om een dakkoffer te kopen!

dakkoffer voor op vakantie
dakkoffer en dakdrager voor op de auto

Waarom een dakkoffer kopen?

We hebben het al aangestipt: een dakkoffer koop je vooral vanwege het comfort en het gemak. Met een dakkoffer maak je eenvoudig ruimte vrij in je wagen. Huur je met regelmaat een dakkoffer, maar wil je dit toch graag zelf in de hand houden? Bijvoorbeeld omdat je vaak op skivakantie gaat, of de dakkoffer vanwege het gemak steeds vaker bent gaan gebruiken? Dan is het zeker het overwegen waard om een dakkoffer te kopen. Voor mensen die vaak op wintersport gaan is een skibox als dakkoffer een praktische oplossing!

De voordelen van een dakkoffer

Als je nu denkt: “zal ik dan toch maar een dakkoffer kopen?” maar nog twijfelt, komen we graag met een paar argumenten waarom dit absoluut een goed idee is. Dit zijn de voordelen van een dakkoffer:

  • Veilig reizen: geen schuivende lading meer;
  • Makkelijk grote voorwerpen verbergen die niet in de kofferbak passen (zoals snowboards, ski’s, skischoenen en skikleding)
  • Multifunctioneel: voor alle vakanties en reizen te gebruiken;
  • Je houdt ruimte vrij in de auto.
thule fietsendrager en dakkoffer

Thule dakkoffers: universeel en praktisch

Misschien wel de meest bekende soort dakkoffers, ook wel bagageboxen genoemd, zijn van het merk Thule. Thule dakkoffers zijn bijzonder omdat deze universeel te gebruiken zijn. Ze zijn dus in elk merk auto toe te passen. Ook hebben deze dakkoffers een gunstige aerodynamiek, waardoor je niet heen en weer geslingerd wordt tijdens het rijden.

Bekijk het Thule assortiment!

Ben je overtuigd en wil je een dakkoffer of skibox kopen? We leiden je graag door naar de website van Watermansport.

dakkoffer op auto tijdens wintersportvakantie