Zomer openingstijden - Lees meer

Onze andere websites: Watermansport.nlSkipoint.nl

Skibox huren in Amsterdam

Dakkoffer huren Amsterdam

Dakkoffer huren Amsterdam

Een dakkoffer huren in de regio Amsterdam? Bij 123dakkoffer.nl, gevestigd in Amsterdam, vindt u een ruim aanbod aan Thule-dakkoffers. Deze zijn geschikt voor ieder type auto en in verschillende formaten verkrijgbaar. 123Dakkoffer is het vertrouwde adres voor de verhuur en verkoop van dakkoffers, winterbanden, sneeuwkettingen, fietsdragers en andere accessoires in heel Nederland. Dakkoffer huren of kopen? Bij 123dakkoffer bent u aan het juiste adres!

Dakkoffer huren of kopen?

Als een dakkoffer slechts één keer en voor een korte tijd wordt gebruikt, kan het een beter alternatief zijn om de dakkoffer te huren dan om er een te kopen. Vanaf het derde of vierde gebruik kunt u overwegen om een dakkoffer te gaan kopen. We leggen de voor- en nadelen van beide opties uit.

Dakkoffer huren bij 123dakkoffer

Een dakkoffer huren heeft als duidelijk voordeel dat de dakkoffer geen opslagruimte in beslag neemt. Ook is de huurprijs voor een eenmalig, zeer kort gebruik meestal goedkoper dan de aanschafprijs. Bij 123dakkoffer huurt u uw een dakkoffer al vanaf €6 per dag. U kunt een dakkoffer van type M of L huren voor €7,95. Dakkoffer type XXL kost €9,95 per dag. Als u een dakkoffer huurt bij 123dakkoffer is de prijs uiteraard inclusief montage van uw dakkoffer. Hier vindt u meer informatie over dakkoffers huren.

Hoe vind ik de juiste dakkoffer?

Al onze dakkoffers zijn geschikt voor ieder type auto, waardoor het vinden van de juiste dakkoffer eenvoudig is. Bij het kiezen van een dakkoffer kunt u bijvoorbeeld kijken naar het volume, variërend van 320 tot 630 liter. Daarnaast kunt u uw keuze maken op basis van de afmetingen. Wij vermelden bij ieder type dakkoffer de afmetingen en het aantal ski's dat opgeborgen kan worden. 

123dakkoffer.nl is gevestigd in Amsterdam, maar u kunt ook eenvoudig online reserveren, door onderstaand formulier in te vullen. Heeft u hulp of advies nodig bij het kiezen van de juiste dakkoffer? Neem dan gerust contact met ons op.

dakkoffer huren bij 123dakkoffer

Dakkoffer kopen bij 123dakkoffer

Een dakkoffer kopen heeft als nadeel dat hij moet worden opgeborgen als hij niet wordt gebruikt en ruimte inneemt bij u thuis. Het grote voordeel is echter dat u de dakkoffer altijd bij de hand heeft voor uitstapjes, activiteiten of zelfs dagelijks vervoer en de capaciteit van het voertuig op een praktische manier uitbreidt - in de zomer en in de winter. Dakkoffers zijn te koop in verschillende prijsklassen. Wilt u een dakkoffer kopen? Neem contact op met een van onze experts of ga naar onze webshop.

Dakkoffer huren inclusief montage

Bij uw nieuwe dakkoffer is de montage altijd inbegrepen. Overtuigd? Vul dan onderstaand formulier in om uw nieuwe dakkoffer te huren. We doen ons uiterste best om u binnen maximaal 24 uur te woord te staan.

Let op: tussen 15 en 25 februari hebben wij geen boxen meer beschikbaar. Voor het huren van dragers hebben wij nog beperkte beschikbaarheid
Voor aanvragen buiten deze periode ontvangt u binnen 3 werkdagen een bevestiging van uw aanvraag.

Gegevens
Auto informatie
Product keuze
Aanvullende opmerkingen

CONTACT

Treubweg 15-17
1112 BA Diemen

Route bekijken

020 690 1044
info@123dakkoffer.nl

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr10.00 - 17.00
za - zonGesloten