Zomer openingstijden - Lees meer

Onze andere websites: Watermansport.nlSkipoint.nl

Zomer openingstijden - Lees meer

Onze andere websites: Watermansport.nlSkipoint.nl

Dakdrager kopen voor elke auto

U wilt op vakantie en komt vaak ruimte tekort bij het inpakken. De keuze is hierbij gevallen op een dakkoffer, waarbij u ook een dakdrager moet kopen. Wij hebben diverse dakdragers te koop, onder andere van het kwaliteitsmerk Thule. Deze zijn geschikt voor bevestiging op elke auto. Maar waar let u op bij het kopen van een dakdrager? Graag leggen wij u in onze winkel meer uit over de verschillende dakdragers.

dakkoffer voor op vakantie
dakkoffer voor op de auto

Welke dakdrager kopen we?

Een (Thule) dakdrager kan een simpele buisconstructie zijn waaraan u de koffer kunt bevestigen. Geeft u wat meer geld uit, dan zijn er ook verstelbare rails of varianten die zelfs aerodynamische eigenschappen hebben. Als u wilt bepalen welke dakdrager u wilt kopen, moet u zich allereerst afvragen wat uw eisen zijn voor de dakdrager. Bevat de dakkoffer vooral lichte, volumineuze spullen of sleept u hierin flink wat gewicht mee? Uiteraard wilt u er zeker van zijn dat de lading niet kan losbreken, en wilt u van de kwaliteit van de dakdrager op aan kunnen. Een stevige, degelijke dakdrager van een hoogwaardige kwaliteit is daarom onontbeerlijk. Bekijk ons assortiment alvast in de webshop.

Deskundig advies

Hoe kiest u de juiste dakdrager en dakkoffer voor uw vakantie? Met behulp van een degelijk, persoonlijk advies. We zijn geen online prijsvechter, maar geven u in onze winkel alle aandacht en tijd die u nodig heeft. En we merken steeds weer dat klanten dat waarderen. Onze klantenkring breidt zich grotendeels uit via mond-tot-mondreclame. Mensen raden ons aan bij vrienden of kennissen, omdat wij luisteren en adviseren nog steeds het belangrijkst vinden. Kom langs in de winkel en laat u adviseren door onze deskundige specialisten!

thule fietsenrek en dakkoffer

Service en onderhoud

Wij adviseren u niet alleen bij het kopen van een dakdrager (wij verhuren ook dakkoffers en dakdragers). Ook monteren wij deze desgewenst op uw auto, en kunt u altijd bij ons terecht voor vragen of bij problemen.

Dakdrager huren

Wilt u de dakkoffer of dakdrager liever huren? Bekijk ons huuraanbod.

dakkoffer op auto tijdens wintersportvakantie