Zomer openingstijden - Lees meer

Onze andere websites: Watermansport.nlSkipoint.nl

LAAT UW DAKKOFFER GRATIS CORONAPROOF MONTEREN!

Laat uw dakkoffer gratis coronaproof monteren!

Huurt u een dakkoffer of bagagebox bij ons? Wij monteren deze gratis voor u terwijl u wacht. Uiteraard coronaproof!

Hoe gaat coronaproof monteren van een dakkoffer in zijn werk?

Eigenlijk is dit heel eenvoudig; u komt de winkel in met uw vraag. (Een mondkapje in de winkel is natuurlijk voor zowel u als voor ons verplicht) Onze medewerker gaat vervolgens naar de werkplaats om uw dakkoffer op uw auto te monteren. Terwijl wij bezig zijn, kunt u ondertussen gewoon in de winkel rondkijken. Zo kunt u zich alvast verder voorbereiden op de vakantie die in het verschiet staat. Zodra we klaar zijn met het monteren van uw dakkoffer of bagagebox, roepen we u er weer bij.

Hoe lang duurt het monteren van een dakkoffer?

De duur van de montage is afhankelijk van het montagesysteem. Huurt u een complete dakkoffer inclusief dakdrager bij ons, dan gaat de montage over het algemeen heel vlot. Heeft u op uw auto al een bestaand dakdraagsysteem en monteren we hier een dakkoffer aan, dan kost dat soms net iets meer tijd. Hoe dan ook is de montage altijd zo gebeurd. Na een kwartiertje bent u weer klaar voor vertrek!

Wat kost dat?

Het monteren van de dakkoffer is een extra service die we bij 123dakkoffer.nl graag voor u verlenen. Deze unieke service is altijd 100% gratis!

Gratis annuleren tot 10 dagen voor de huur!

Weet u nog niet zeker of uw skivakantie in januari 2021 kan doorgaan? Reserveer nu alvast uw skibox, voordat de drukte weer op gang komt! Zo bent u verzekerd van een dakkoffer. U kunt tot 10 dagen voor de huur gratis annuleren!

Andere vragen over dakkoffers?

Weet u niet precies welk formaat dakkoffer, skibox of bagagebox u nodig heeft of wilt u meer informatie? Neem dan vooral even contact met ons op.

Terug naar het overzicht

Vragen?

Neem telefonisch (020 695 1333) contact met ons op, voor verdere vragen stuur ons een mail toe.

Contact formulier