Zomer openingstijden - Lees meer

Onze andere websites: Watermansport.nlSkipoint.nl

3 DINGEN DIE JE MOET WETEN OVER HET HUREN VAN DAKDRAGERS OF DAKKOFFERS

3 dingen die je moet weten over het huren van dakdragers of dakkoffers

Een dakkoffer – ook wel bagagebox of skibox genoemd biedt extra ruimte voor het vervoer van ski’s, kampeerspullen of bagage. Onze Thule dakkoffers en onze dakdrager systemen zijn stevig en betrouwbaar. Met onze items kunt u met een gerust gevoel veilig de weg op. Een dakkoffer of dakdrager gebruikt u toch slechts een paar dagen of weken per jaar. Door te huren hoeft u geen plek te maken in de berging of de dakkoffer weer een jaar ergens in de garage te bewaren. Opgeruimd staat netjes!

1. De grootte en het gewicht van de dakkoffer moet bij jouw auto passen

Niet elke type dakkoffer - ook wel bagagebox of skibox genoemd, past op elk type auto. Immers, auto’s verschillen qua dakbelasting en in afmetingen. Via onze reserveerpagina kiest u een Thule dakkoffer en vult u vervolgens uw autogegevens in. Aan de hand daarvan kunnen wij uw reservering compleet maken, of u adviseren om een andere dakkoffer te kiezen. Handig! Zo weet u zeker dat de dakkoffer die u krijgt op uw auto past. Ook bij het monteren staat u er niet alleen voor, het (de)monteren hoort bij onze service. Dit doen wij volledig kosteloos.

2. Het maakt niet uit of het dak van uw auto geen rails of vaste bevestigingspunten heeft

“U vraagt zich misschien af: welke dakdrager heb je nodig voor jouw auto?”. We verhuren verschillende dakdrager systemen voor verschillende type auto’s. Ook voor auto’s met een ‘kaal’ dak. Sommige auto’s hebben al een richel/regengoot, dakrailling of klepjes en schroefgaten als bevestigingspunten. Bij het online reserveren van een dakkdrager vragen we u naar uw autogegevens. Daarmee helpen we u bij het kiezen van de juiste dakdrager. Als extra service bieden wij u gratis (de)monteren aan.

3. Ga voor veilig én duurzaam als u een dakkoffer of dakdragers wilt huren

Een goede dakkoffer heeft een veiligheidsslot, een anti-slipoppervlak en een gestroomlijnd design. U wilt zo min mogelijk extra brandstof verbruiken en uw spullen veilig kunnen vervoeren. Het laatste wat u wilt is dat de ski’s krassen op uw auto hebben gemaakt tijdens het rijden. Of dat er tijdens een pitstop spullen uit de dakkoffer zijn gehaald.

Dakkoffer huren? Wij verhuren dakkoffers van verschillende afmetingen en volumes (van 320 liter tot 630 liter). Bekijk hier ons assortiment dakkoffers. Of wilt u dakdragers huren? Wij verhuren dakdragers voor verschillende type auto’s. Bekijk hier ons assortiment dakdragers.

Terug naar het overzicht

Vragen?

Neem telefonisch (020 695 1333) contact met ons op, voor verdere vragen stuur ons een mail toe.

Contact formulier